Baddag med Anna och Stina



Stråtjära är väl bra underbart :o)

Ibland har man flyt, idag hade jag det inte.

  • Klev upp halv 7 (sovmorgon till 10)
  • Glömde nycklarna
  • Åkte till mamma i Lenninge och fikade (glömde fråga om nycklarna)
  • Åkte hem utan nycklar IGEN och kom på att jag lovat Stina en promenad ikväll (Stina orkar inte... -.-)
  • Våldgästning av Stina (Y)

Mehdi Wardi?

Mehdi har lagt till dig som vän på Facebook. Du måste bekräfta att du känner Mehdi för att ni ska bli vänner på Facebook.

...

Mehdi har kommenterat ditt foto i albumet "Profilbilder":

"you are beautiful girl"

...

Mehdi har kommenterat ditt foto i albumet "Profilbilder":

"you have got msn ?"

...

Mehdi har skickat ett meddelande till dig.

Ämne: hola

"you have got msn? my msn is *******@hotmail.fr
bye baby"

Och dagens citat går till...

... Sofia Persson!

"Hur stavas SSU?"


Torsdagen var dagen...

... då jag och moppen slöt fred.

Den startade! (Y) Den gick faktiskt felfritt hela vägen till Forsbacka och hem till Nathalie. Helt otroligt. Tunnbad hos Nathalie med Kjelle, Johanna, Elin, Micke och Emma. Inte dumt alls, och vi badade lääänge, jag och moppen kom hem runt 2. Supernajs!

Tack för en toppenkväll allihop :) 


I huvudet på Michael Phelps...

... Vad finns där?

Idag läste jag en artikel på aftonbladet om vad mörtögon vid bad i bassäng beror på. Många tror ju att det kommer av de enorma mängder av klor som hävs i vattnet för hygienens skull, men ack! Det visade sig att var femte människa (!) pinkar  i poolen. Så mörtögonen kan alltså bero på kisset... Inte sådär superfrächt kanske, men var femte människa, oj det är mycket. En enkät måste alltså ha gjorts där folk fick svara annonymt, MEN självaste Michael Phelps, världens bäste simmare erkände det helt öppet i en intervju(?) Eh, ok... Det var ju jättesmart. Han kan ju inte ha varit med just vid det ögonblicket? Eller var han bara så dum att han inte insåg att det var en juornalist han snackade med... Hm, vilken lustig man. 

Där fick jag så jag teg...

Ja, det kanske inte var den mest intelligenta idén att bada igår, men vafan, man måste ju vara lite vild och galen. Snorkallt var det och nu är jag i alla fall förkyld, ha! rätt åt mig. Lite uppkäftigt måste jag säga att det är, men inga sura miner här inte! :)

Officiell invigning av årets badsäsong!



Idag togs premiärdoppet! Så nu är det sommar på riktigt gott folk (:

Vilsna lantisar i Stockholm

I helgen åkte jag och Stina till Stockholm för att hälsa på Stinas morbror m. fam. och leta avslutningsklänning åt Stina. Inte lätt kan jag säga, vi konstaterade rätt snabbt att vi är och förblir lantisar. Jag tror det kan ha stått det i pannan t.o.m? Vi såg Elin Lanto, Dilba och någon designer från roomservice som jag inte kommer ihåg vad hon heter. Riktigt pinsamt att man kan bli så impis av kändisar. Lite stolt är jag faktiskt över att vi lyckades hitta överallt också, mitt lokalsinner är det ju lite si och så med och jag kan säga att det ligger i släkten. Men joråsåattäh från Cityterminalen - Hamngatan/Sergelstorg/Norrmalmstorg - Per, Anna och Olle - Hamngatan/Sergelstorg/Norrmalmstorg - Cityterminalen! Inte illa för att vara en halv Löfgren måste jag säga!

På Cityterminalen sket det dock sig för vi visste inte riktigt vilken gate vi skulle till. Tanten i informationen fattade nästan inte vad jag sa heller. Jag: "Häj, vi ska åka mä HärjedaLingen till StråtjÄra män vi vät intä vart vi ska ta vägen?" (doktor mugg style) Tant: .... Jaha! Då ere gate 10 ni ska till, lengst upp och så till höger."

Väl på bussen upplevde jag det resterande av sockerchocken som måste vara en av de svåraste i mitt liv. För att orka med en heldag på stan var vi tvungna att gå och ta en ordentlig fika. 34 spänn kostade fanskapet och min äppelpaj var ungefär en fjärdedel av Stinas enorma koloss (av samma sort). Kakan måste i alla fall bestått av 80 % socker och 20 % fett för tusan vilken fart vi fick. Vi gick och gapskrattade åt ingenting mitt på sergelstorg, stockholmarna måste ha trott att vi var galna. Där tappade jag tråden, vi satt i alla fall på bussen och så plötsligt kommer det inklampandes två gubbar och en tant. Under HELA resan hem stog den ena gubben upp, den andra inte långt ifrån, och försökte köpa klockor/smycken/juveler/guld av ALLA. Sen satt han, den andra gubben och tanten och granskade fångsten med förstoringsglas och viskade upphetsat till varandra. Jag och Stina blev skitleds på gubben som sprang hit och dit så jag kan tänka mig att vi råkade glo lite för länge, varpå vi fick onda ögat av tanten... Inte direkt världens ärligaste businessmen´s kan jag ju tänka mig...


Ang. gårdagens inlägg

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det var någon mer än Johanna Hansson (kanske bättre känd som "den tröge") som inte förstod att jag var ironisk när jag tyckte att UDOs duett med Doro Pesch var vacker. Nej, du UDO sjunga det är bara att inse att det kan du inte. Fast jag måste medge att jag är jävligt imponerad över hur han lyckas låta som han gör, jag har liksom provat och jag kan säga att det är helt omöjligt att låta sådär. Jag är lite besviken. Jag undrar om videon är trickad eller nåt? Hur lyckas annars Doro Pesch hålla sig (för skratt alltså)? Snacka om att hålla masken, hon rör ju inte en min! Helt säkert trickat, eller så har Doro Pesch noll humor.


Impfaktor : obeskrivlig



Det här måste vara världens vackraste duett. (: Speciellt vid 54 sek. Sen har vi formtoppen riktigt mellan 1:53-1:57, men lyssna och njut!

Jag diggelidiggar denna stekiga man!



Herregud, vilken cool homosapiens. Jag är så impis så jag dör, jag känner att jag fick ny motivation var det gäller min (innan detta) oöverstigligt svåra notläxa. Men nu, herregud det är ju det en baggis! Kan han spela med fötterna kan nog t.o.m. jag lära mig noter även fast jag är totalt oduglig. Notläsning here I come!

Farliga vägar - uppdatering

Handledarkursen var det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv. En 3 timmar lång power point presentation är inte det mest upplyftande man kan vara med om. Speciellt inte när gubben som pratar kör samma tonläge hela tiden. Det blir lätt lite monotont. Det minst tråkiga var fikapauserna som vi hade, två stycken faktiskt. För att inte somna/dö av leda underhöll jag mig med kaffet, bieffekten blev magknip... Ja, det var alltså väldigt segt och bara för att göra saken ännu värre var det en obeskrivligt jobbig människa som satt och ifrågasatte precis allt den monotona gubben sa. Jag vet inte riktigt, men att komma till en handledarkurs i (arbetschaffis)reflexkläder är kanske lite overkill? Och även om den monotona gubben verkar lite mossig i huvudet så har han förmodligen koll på det mesta han gör när han säger att han hållt på med det hela sitt liv. (Gubben var uppskattningsvis ca 100 år.) Ingen idé att försöka sätta dit honom menar jag. Pinigt blev det i alla fall när den obeskrivligt jobbiga människan skulle sätta dit den monotona gubben och misslyckades men ändå fortsatte argumentera. DU HAR FEL.

Jag kan tygla min ilska rätt bra tycker jag, jag lyckas stänga den inne i det längsta vill jag i alla fall tro. Det är inte direkt så att jag skulle kunna börja käfta med bruden som trodde hon visste allt. Alltså, tycker jag att det är bättre att hålla truten och försöka se det komiska i det hela. Det tycker inte min far. Det kan vara kombinationen ingen mat och nästan ingen sömn som gjorde att han blev lite småtjurig för han skulle aldrig göra så annars, men jag tycker ändå att det var enormt pinsamt att han satt och suckade åt den puckade brudens dumhet. Jag satt och liksom låtsashostade för att skyla det som bara jag hörde. Alltså måste det ha verkat mycket mer konstigt att jag satt och fick hostattacker så fort den jobbiga bruden började käfta med den monotona gubben?

Ja, en lite rolig grej var att den monotona gubben hade dille på speglar och övningskörningsskyltar. Jag tror vi ägnade en hel timme åt att snacka om sånt. Han verkade helt facinerad av alla olika småspeglar man kunde köpa till för att underlätta så att handledaren skulle slippa vrida på skallen. Han hade helt säkert en brorsa som sålde sånt. Och jag vet inte hur många gånger han informerade oss om att det måste stå "ÖVNINGSKÖR" istället för "ÖVNINGSKÖRNING" på skylten. Det verkade som om han hade blivit hjärntvättad eller nåt, djävulen hade kanske varit framme igen som i hårgasägnen? Den här gången genom spegel/skyltprat istället för folkdans? Plötsligt var skyltar och speglar det enda han kunde prata om. I framtiden kommer det berättas: "Lyssnar man riktigt noga kan man fortfarande höra hur den monotona rösten maler och maler tills bara käkbenen klappar" Alt. så sålde brorsan även skyltar?

Självklart följde även en lång debatt mellan monotongubben och den jobbiga människan om huruvida övningskörningsskyltar med sugproppar fungerar på tonad bakruta eller inte. Det kändes som att ett riktigt careface skulle suttit fint där.


Gomorron!



Vaknade med ett ryck imorse och tittade på klockan total förvirrad, kan tänka mig att jag såg ut ungefär som Kalle Anka på julafton. Sen kom jag på att klockan var 07.00 och att det var lördag. Åh vad underbart och finns det något bättre sätt att starta sin dag än att lyssna på Gavin DeGraws Lover Be Strong? Nej omöjligt, mannen är ett geni. (:

Vilse i pannkakan

Gympastiken idag bestod av löpning, runt forsbacka 7 härliga kilometer. Jag lyckades disorientera mig totalt och sprang helvilse. Kunde inte låta bli att springa runt och skratta åt min egen dumhet. Det är idioti att släppa skogbor lös och det borde väl vettigt folk förstå. De 7 km blev 9 för min del, men för att inte klaga kan jag ju säga att jag kommer fetingslå min tid nästa år. Då jävlar!

Båtdille

Här har vi pärlanModern har drabbats av ett plötsligt ha-behov av båt? Varför vet jag inte riktigt? Lite sådär av en slump fick jag höra att hon planerade båtköp och fort gick det. Redan samma kväll blev vi med båt, och en snygg en också. Vi har bestämt att vi ska döpa den till Nisse Lund efter just ... Nisse Lund. (den lite motvilliga men ack så lättmutade båtförsäljaren)


Farliga vägar!

Snart blir vägarna farliga gott folk (äckligt också för den delen), herregud jag och pappa ska på handledarkurs imorgon. Hur mina föräldrar vågar låta mig ta körkort är lite av en gåta faktiskt. Dom kan ju inte riktigt ha tänkt igenom det här, bäst att inte säga nåt... Jag kommer bli en riktig trafikfara och köra in i älgar och allt möjligt, hoppas bara att jag inte är lika kass bilförare som min mor, pannkaksvändningar och diken känner jag mig inte sugen på. Jag behöver en ful bil så det inte gör så mycket om jag kör in i något, fast folk med snygga bilar kanske tar illa upp om jag kör in i dom? Hm, får nog åka moppe resten av livet. Fast attans, den fungerar ju inte. Nej, det får lov att gå bra med körkortet i alla fall. Jag har ju faktiskt 1,5 år kvar, och på den tiden måste väl t.o.m jag kunna lära mig köra bil, annars blir det fail på mig och det är jag i och för sig van med :o)


Pennjävel



Nationellt prov i Matte B idag, 4 härliga timmar. Jag hade laddat upp med 2 pennor + stift eftersom det blev lite krisigt förra gången när stiften till mitt stora förtret gick av tills det inte fanns något kvar. Helt löjligt vilken otur. Jag kände mig lite som mr. Bean idag när jag satt där och mallade mig och viftade med ögonbrynen och gurglade nöjt. Idag gick hela (stift?!)pennan av.


Söndagsfilm

Varje söndag går det en film på 4:an klockan nio. Igår var det Mission Impossible 3 och mamma och jag tittade. Mamma missade (som vanligt) början av filmen och fattade ingenting. Jag förklarade hur det låg till och mamma såg ut som en fågelholk. I början av filmen visas liksom slutet där Ethan Hunt och frugan Julie sitter i klistret hos superskurken Davian som planerar världens undergång eller något annat elakt. Frugan blir skjuten av Davian och sen kommer vinjetten. Dum dum di dum dum... Filmen börjar och mamma blir jätteförvånad när hon ser frugan. Mamma: "Men?! Dog inte hon nyss?" Jag: "Mamma, det här är innan."

En sak som jag inte riktigt förstår är hur alla skurkar kan vara så fruktansvärt korkad? I filmen ska Ethan Hunt rädda en spionkompis som blivit tillfångatagen. Han har ett team med sig: En såndär typisk datanörd som sitter i en minibuss, en snygg brud som kör karatesparkar och slänger omkring stora karlar så man blir aldeles förvånad, och en lite töntig kille som är en mesig version av den snygga bruden. Alla har kontakt med datanörden i minibussen och Ethan smyger omkring och pratar strunt. (kanske inte sådär jättesmart att prata när man är på omöjligt uppdrag och riskerar att bli upptäckt och nedskjuten, men vad vet jag?) Datanörden skjuter i alla fall med en JÄTTEPISTOL in i huset så att alla skurkarna springer omring som yra höns. Ethan hoppar fram och dödar skurkarna så det står härliga till. Oj, vilket omöjligt uppdrag det verkar vara. Han kommer fram till spionkompisen som ser halvdöd ut och sprutar i henne lite adrenalin, sen skuttar de iväg lite hurtigt sådär och skjuter skurkar rygg mot rygg i slowmotion. Jättecoolt. Plötsligt hoppar det fram en skurk med en gigantisk kulspruta som verkar helt galen. Ethan och spionkompisen lyckas hoppa in bakom en pelare och ta skydd. Spionkompisen frågar lite nervöst hur många kulor Ethan har kvar. Hård som han är säger han: "Enough" och hoppar fram och ställer sig mittemot skurken med bössan. Skurken ser lite halvdum ut och slutar skjuta (?!) Ethan dödar honom med ett skott och säger sen: "Now I have no more" Ethan och spionkompisen hoppar ut genom fönstret och landar på minibussens tak typ 7 m nedanför. Sen kör de i 110 därifrån (fortfarande liggandes på taket) och huset exploderar.

Ungefär där hade jag fått en överdos av pangpang. Tid kvar av film: ca 1h och 30 min

Död åt skitbatterier

Vad bra det är att ha en sån där moppe som inte fungerar. Det är ju helfestligt när den inte startar och man ska någonstans. Vilka kvalitetsgrejer.

Argument mot batterilös moped:

1. Den startar inte
2. Om den startar kan man inte åka när det är mörkt för lamporna fungerar inte
3. Man kan inte svänga med den för blinkersen fungerar inte
4. Man kan inte tuta för tutan fungerar inte
5. Man kan inte starta den med elstarten för den fungerar inte

Argument för batterilös moped:

1. Man vet var man har den(?)


Underbart

"1992 kom det första blondin skämtet. Jennie föddes. Anledningen var att när Jennie var 1 dag gammal så uttalade hon orden "Jag är väl inte född igår heller""

Citat av Jonathan Jakobsson


Hemmakväll med Rigmor Gustavsson, E-type och Rigmor Gustavssons syster

och DÄR var det slut på den skolveckan.

Ikväll ser jag fram emot en lugn hemmakväll med Stina + Rigmor Gustavsson, E-type och Rigmor Gustavssons syster. (Y) Vilken otur att de som jobbar med att bjuda in artister till Så ska det låta bestämde sig för en redig skitomgång nu just ikväll när vi skulle ha det så trevligt...

Män vi ä intä bittär, nej nej, tvärtom! O ja! Här ser vi fram emot en riktigt jazzig afton med lite E-type influenser. Och vi har ju faktiskt Carte d'or glass! (:

Grlxsgmuskenair

... jag undrar verkligen vad det betyder?


Jag har nu levt i ovisshet i en vecka och jag kan säga att nyfikenheten är svår. Mina klasskamrater gillar nämligen att jävlas med mig. Jag såg dock en strimma ljus när kusin Filip berättade för mig att det betyder 'jag har ont i lilltån' på hebreiska. Pinigt att jag gick på den lätta... Jag antar att det enda sättet att reda ut det här är att titta på King Kong som herr Jakobsson vill. Attans bananer.


RSS 2.0