Ring (klocka) ring!

Men hörninini, nu är det ju faktiskt alldeles straxens den sista dagen på året! Hejdå 2010 och hejsan 2011!
Men hvad fanden!? Vad fort det har gått! Shit vad oväntat att jag sitter och ojar mig över att tiden springer iväg... Vad är jag egentligen, 40?

Imorgonbitti/imorgonlunch/imorgoneftermiddag/imorgonkväll ska jag, min mor och min wannabeepappa upp i fjällvärlden. Mina rika släktingar har ju för fanken blivit med fjällstuga och vi i mammafamiljen (a.k.a. parasiterna) tar mer än gärna tillfället i akt att fira nyår på detta ytterst trevliga vis.

Men då har det uppstått ett problem; min mor föreslog att jag skulle komma in till staden ikväll och ta med all packning + bryta mig in hos mina rika släktingar som glömt halva packningen hemma och så vidare... Men, där sa jag ett bestämt (peter skulle ha varit stolt) stopp ett tag. Och därmed får jag nu dessvärre inte tag på tanten. Hon har såattsäga klippt av alla band, jag tror hon har blockat mig, eller så kör hon helt enkelt på ignorera. Hursomhaver måste jag säga ytterst spännande det här, hoppas hoppas jag får följa med!

Men hvad fanden?

Goddag bloggen.
Idag har jag tagit det chill, sov inte sådär skitmycket inatt och jag tror jag kom i säng vid 3. Så alltså, jag har mest ätit när jag tänker efter faktiskt. Igår var tre goa brudar här och jag fixade käk, dom fixade film. Efter en hel del strul med allt slutade vår rysarkväll med att vår icke-manövrerbara dvd fuckade upp det så vi blev tvungna att se boogieman med dansk text... Men man ska inte klaga, det blev lite komiskt mitt i allt det ruskiga. Visste ni förresten att what the fuck heter men hvad fanden på danska? Där ser man!


God afton

Min kusin och jag delar samma problem, vi är lite föråldrade då det gäller nymodig teknik. Det här med touchskärmar på exempelvis telefoner kan vi inte med. Som vanligt har min telefon ballat ur och är inne på lagning för fyrtioelfte gången. Av eget val tog jag pappas gammel-ericsson istället för mammas ny-ericsson. Varför, undras det säkert. Jo, den nya jäveln har ju en pekskärm och jag kan inte med den. Så pinsamt är det. Som en liten tröst gladde jag mig åt att min kusin som även han är nybliven ägare av den fördömda nytekniken inte gillar utvecklingen. Denna hälsning fick jag via sms, eller sos som min kära morfar väljer att kalla det:

"... har fått ny telefon i julklapp, är lite svår att skriva på. Hälsa nice, anna och radhus så mycket!"

Jag hälsade till nove, anna och rasmus för jag tror det var det han menade...


Mhöpp!

Så blev det jullov då och var inte uppdateringen här bäst den? Orsaken med stort O till detta kan jag säga beror på två stycke FETA faktorer. Dels, har vi ju mig då. Världens lathög som inte orkar med uppdateringar i form av onödigheter. (Intressant att den här bloggen då innehåller endast blaj?!)

Ja, sen har vi faktor nummer två och det är den stora teknistshowen. Min klass har under den senaste månaden (läs läsåret) jobbat för att alla på Staffan ska få garva läppen av sig innan jullovet. Idag var dagen, dagen D. Vi lyckades, och där satt den, yeah!!

Jag är stolt över oss TE3, det där gjorde vi bra!

Nu tar vi välförtjänt jullov va?


Märkvärdigt



Jag har ju aldeles glömt bort att reklamera mitt UF-företag Märkvärdigt! Därför tänkte jag be er att göra en visit in på www.markvardigt.se och kanske göra en beställning? Denna bild är inskickad från en nöjd kund som gjorde ett armband med texten "amor fati". Gör ett smycke du med!

Världens bästa julklapp!


RSS 2.0