Crap

HEJ.
Just nu har jag panik. Mitt företag Märkvärdigt har gått vidare i Söderhamns bästa affärsplans tävling! Det betyder att jag imorgon klockan halv 3 ska befinna mig på UFs högkvarter och stå till svars inför en 7 personers jury och göra en företagspresentation! Efter det ska jag bli intervjuad och detta mina damer och herrar resulterar i ångest i det värsta slaget. Jag vet inte vad jag ska säga och jag klarar inte av att göra en power point för så fort jag försöker åstadkomma något blir jag så nervös att jag måste gå och göra något annat en stund för att avleda mig själv...

Ja, det här märker ni ju själv att det inte kommer gå speciellt bra... Återkommer imorgon efter slakten om jag överlever.

P.S. De goda nyheterna är i alla fall att matteprovet gick vägen! D.S.

IQ

Hej bloggen, jag är hemma en vända för lunch och så hade jag tänkt mig att försöka göra en djupdykning i min mattebok. Just nu håller jag på att läsa matte E, idag har vi första provet. Gulp. Eftersom vi har hållit på med kursen i ungefär 2 veckor skulle jag säga att jag känner mig en aning oförberedd. Tur att man är rutinerad och utnyttjar tiden bra, eller nej. Det var ju jag som inte gjorde det, ja just det. I vilket fall som helst laddar jag med kaffe nu så jag åtminstone håller mig på bra humör och tror att det kommer lösa sig. Det är ju alltid en början, visst var det väl tanken som räknades ellerhur?

Misslyckad

Idag har jag insett en sak, jag kommer misslyckas som student. Jag kommer inte att platsa i gänget. Jag tycker ju inte om ketchup! Eller tycker om och tycker om, jag skulle kunna sträcka mig till att jag faktiskt HATAR ketchup. Ketchup är värdelöst, nej till ketchup. Hur ska det gå? Alla vet ju att studentens favoritmat numero ett är pasta rouge (=makaroner och ketchup) Men hur gör man då om man som jag inte diggar själva rouget, det blir ju ganska torrt med bara makaroner...

Men jag menar, har man ketchup på något så dödar den smaken på allt! Det går ju att äta bajs bara man har ketchup på. Brutala ketchupjävel!

ICE COLD

Hej, nu har jag en fråga här: När brakade det till och blev istid? Jag har ju inte ens hunnit ta på mig långkalsongerna! En liten förvarning nästa gång, eller så kanske man skulle börja titta på vädret och bli officiell gubbe på riktigt.

Igår när jag slutade skolan bestämde jag mig för att jag inte hade lust att sitta och vänta på mamma i en halvtimme. Därför bestämde jag mig för att resolut gå hem. Det var inte en fullt lika bra idé som jag hade tänkt mig upptäckte jag senare. Det var ju skitkallt! Ingen mössa hade jag heller, så jag måste ha sett ut som en pingvin när jag drog ner jackan över benen så långt det gick samtidigt som jag drog upp luvan och försökte täcka in alla blottade delar på min arma kropp. Detta resulterade i att min gång blev lidande eftersom jag liksom inte kunde röra riktigt på benen som man brukar göra när man går. Jag kunde inte utnyttja hela benlängden eftersom jackan gick till knäna med andra ord. Snyggt, en skitnödig pingvin.

När jag kom hem ringde mamma: "Var är du? Är du hemma? Har du gått? Är du dum i huvet?!" Jag svarade övervägande JA:n på de frågorna varpå hon informerade mig om att det var jättekallt ute. Vilken tur att hon sa det, hade aldrig kunnat lista ut det själv!


Fordonsvarning

Ja, det här är ju lite pinsamt, jag känner mig som en riktig fordonare. Men nu är det ju som så att jag har blivit traderafrälst och då jag lider av svår abstinens över att sälja något fick jag ta det enda vi hade att erbjuda. Fasterns däck som pappa fått för att sälja. Jajemän tänkte fordonsjennie: "Tar på mig den ja!"

Ta gärna en titt!


RSS 2.0