Men vad nu?

Ja, det tänker ni nu. Varför ägnar denna hopplösa kvinna tid åt sin meningslöst försummade blogg? Ja, och då säger jag såhär: Verkar det som att jag har svar på allt?

Jag är inte längre sjuk, dock så har jag haft min första fylla kära vänner! Eller fylla och fylla, det var väl mer en debut av alkoholförtäring skulle man kunna säga. Fort gick det, jag har tidigare nämnt att jag gillar raka rör och sånt. Jag vet efter mitt 18-års firande med diverse vänner att jag inte behöver oroa mig för varken ölmage eller studentbekymmer i biverkan av champange/bubbligt vin. Det smakar nämligen röv gott folk. Jag fick i mig cirkus två klunkar av skiten och det enbart för att jag inte kunde förstå hur äckligt det var första gången.

Detta är pinsamt, under kvällens gång fick jag i mig, förutom ölen, några klunkar cider, champange och lite grogg. (Mina vänner är envetna små rackare!) På denna lilla skvätt fnittrade jag och blev lite yr i huvet. Fnittret var dock mest av skam för min icke utvecklade (eller ens existerande) alkohol-rensnings-kroppsfunktion. Eller som min andra hälft så vackert uttryckte det: Jag blev lite berusad. Min spontana kommentar till detta var: Herregud, är du 40 eller?

Stina du är söt, även fast du behöver utveckla ditt ordförråd en aning. Hör med Ellen, hon kan ha kurs!

Man vet att man inte ägnat sådär skitmycket tid åt sin blogg när...

... senaste händelserna fältet är helt tomt

Nej, sådär superflitig har jag väl inte varit på sistone direkt, dock förvånades jag över att jag trots detta har en skara tappra följare som inte ger sig i första taget. En eloge till er måste jag säga!

Jag tänkte med tanke på er därför ta och skriva några rader om dagsläget. Jag ligger försjunken i min förövrigt väldigt sköna säng i grov självömkan. Jag har fått bacillen, ett släng av latmasken skulle jag tro. Feber, diverse smärtor i huvudknopp, ögonhålor och mage kombinerat med en ytterst känslig och ogillande upprorsmakare såkallad mage skulle man kunna sammanfatta denna latmasksbacill till. Inget vidare ska jag säga er. Rekommenderas icke, kort och gott.

Jag har lidit i tre hela dagar nu, fattar ni? Tre dagar! Detta är inte acceptabelt på en fläck. Jag har missat ett fysikprov till råga på detta. Dessutom är jag bjuden till Malin på middag och idolmys ikväll, och denna mage ska inte ha mage att hindra mig! Jag planerar alvedon och diverse knark så ska det nog lösa sig, vad gör man inte för att få träffa sina kära väninnor?


RSS 2.0