Skolans återkomst

Idag har jag gått sista terminens första skoldag på gymnasiet. Det känns fett med konstigt kan jag ju säga. I och med denna dag började vi prata väldigt mycket om studenten och balen. Det kan vara smart att vara ute i god tid så det slipper bli stressigt menar jag. Bil till balen är redan fixad, det blir en svart Buick Electra som min pappas kompis har.

Hår, var en annan fråga. Eftersom jag är oförmögen att tygla mitt lurv är det a och o att jag fixar en frisörtid. Likaså min vän Johanna. Dumt då att varenda frisör i hela staden är uppbokade med andra kalufser. Vi drabbades av vild panik och lovade varandra att komma på en bra back-up-plan. Jag känner mig därför o det varmaste stolt och hedrad över att jag, Jennie Jonsson, var den som kunde kirra biffen. Jag ringde upp min kära frisör Monika och bokade två tider åt oss.

Johannan och jag ska därför dit en månad i förväg och bestämma hur vi ska se ut, spännande spännande. En annan viktig del var ju klänningsfrågan. Jag kan därför stolt meddela att jag och mamman idag beställt balklänning här på kvällskröken. Jag är en glad tjej nu.


Kommentarer
Postat av: Stina

men vad roligt! :D hurra! :D

2011-01-13 @ 21:16:59
URL: http://stinalofgren.devote.se
Postat av: anniqa

Ujujuj vad det där ska bli spännande. Stina vi måste ha mycket näsdukar när det är dags för studentfirande av jennie så vi kan böla ut ordentligt!

2011-01-13 @ 22:15:04
URL: http://anniqa.bloggagratis.se
Postat av: Stina

2011-01-14 @ 10:29:36
URL: http://stinalofgren.devote.se
Postat av: Stina

Ja, ojojoj vad vi ska gråta ut!

2011-01-14 @ 10:30:43
URL: http://stinalofgren.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0