Ang. after work

Här följer mammans kommentar på föregående inlägg, lägger upp det här med motiveringen för en klarare bild med bredare perspektiv:

Det är tur att du är så gullig och bra på att baka och allt det där för du är då inte nån hejare på att planera flera steg framåt.

Saker du med lite tur har lärt dej under de här dagarna:

-Man kollar att man har alla, jag menar ALLA ingredienser hemma innan man börjar baka.

-Man smörjer formar som ska smörjas innan smeten hälles i, inte efter...

-Man smetar ut smetar som ska smetas ut.

-Man tar florsocker först och tillsätter liiiite vatten i taget till en florsockerglasyr.

-Man väntar inte på att mamman ska vakna innan man sätter fart när det är mycket att göra, hon blir inte så kul att ha att göra med då!

-Man ser till att ha god hand med sin plastpappa så han åker och köper det som fattas när krisen är ett faktum.

-Det är KUL att sälja saker även om man sliter som ett djur innan :o)

I love you och tack för smaskig middag med gott fika efter!
(jag var ju tvungen att gottgöra mina små fadäser...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0